Jedná se o kompletní rekonstrukci kamenné usedlosti s rozlohou obytné části 500 m2. Zadáním bylo propojení hlavní obytné části s kuchyní a jídelnou na ploše 100m2, vytvoření podkrovního ateliéru o rozloze 100m2, vytvoření tří samostatných pokojů pro hosty na ploše 70m2 a čisté dílny na vypracování a tvorbu vitráží a kamenných mozaik. V hlavním křídle byly vytvořeny dvě koupelny, z toho každá v jednom z pater domu. Toto hlavní křídlo domu bylo spojeno s domkem propojovací částí, kterou majitelé podle velkých oken nazývají skleník.

Historie hlavního křídla, které bylo napojeno na původní dům, sahá do roku 1870. Požadavkem bylo zachování co nejvíce historických detailů a původního zařízení, které dodávají místu osobitost a unikátní vzhled. Byly zrenovovány původní dveře, stará udírna, vstupní dveře na verandu a kamenné schodiště vedoucí do prvního patra domu. Celý dům byl postavený z kamene, takže se nabízelo tyto kamenné zdi nechat prostoupit do nových místností interiéru, kde vytváří mimořádné spojení a kontrast mezi úhledným vzhledem místností a drsnější strukturou kamene. Ve staré části domu se nachází tři ložnice, koupelna, prádelna, šatna a pracovna. V celém domě sama designérka vytvořila několik originálních mozaik v koupelnách a na schodišti. Dvě ručně skládané mandaly jsou poskládány do kruhového tvaru z předem vybroušených kachliček. Jedna z nich se nachází ve spojené části obývacího pokoje a jídelny, kde perfektně zapadá do celkového stylu místnosti. Nápadité obklady v místnostech daly vyniknout i koupelnám, ve kterých bylo autorkou vytvořeno několik navzájem se doplňujících barevných kombinací.

Všechny tyto prvky dodaly místnostem jedinečnost, která prostupuje celým domem a spojuje nové prvky s historickým rázem budovy. Všechny komponenty, které designérka vytvořila, se staly nedílnou součástí běžného života rodiny, která v domě žije. Mimořádnost tohoto domu je patrná všem již na první pohled a majitelé se svými přáteli se v něm cítí nadmíru příjemně.